Malbeck
Malbeck logo

Malbeck

Istedgade 61, 1650 København
Åben nu

Bag Malbeck finder du Hans Haahr Larsen og Patrick Mouritzen. Vi har siden 2006 arbejdet med argentinsk vin efter at have været bosat i landet i en årrække. Og siden 2011 har vi arbejdet med vin fra hele verden, som distribueres igennem vinhandlen Malbeck+.

Malbeck+ er vokset fra at have Danmarks bredeste sortiment udi argentinsk vin til nu at levere vin fra hele verden. Varmeblodede Rhônevine, knasende tørre italienere, krydrede spaniere, knivskarpe østrigere og selvfølgelig de klassiske champagner, bordeaux'er og bourgogner + en hel masse andre. Er du på jagt efter terroir, håndværksmæssige traditioner, mikroproducenter og uopdagede perler med kant, personlighed og håndfaste udtryk, så er vi leveringsdygtige. Det hele er småt, men godt, og vi leverer direkte til din dør.

Argentina har været vores øjesten, og det bærer vores sortiment endnu præg af. Landet har igennem de seneste 10 år vist, at det kan så meget mere end bare levere litervis af metervarer til supermarkedets hylder og leverer nærmest konsekvent bedre og bedre årgange år efter år. Årsagen skyldes især den omsiggribende know-how blandt den yngre generation af entreprenante vinmagere, der giver mindelser om vinuniversitetet Davies revolutionerende betydning for californisk vinindustri i 1970erne. De kan en masse, vil en masse, tør en masse og har ambitioner.

I disse tider med fokus på øko- og biovine og bæredygtighed synes vores projekt at give endnu mere mening. Alle vores vine ville kunne sættes under katagorien for økologiske vine, men ingen af vinhusene vælger at certificere sig som øko - det er bureaukratisk og bekosteligt. Vi sætter fokus på små producenter og er dermed med til at støtte op om udviklingen i Argentina, et land, der for et tiår siden mistede sin økonomiske middelklasse pga. for stor udenlandsgæld - kan du se paralellen til Sydeuropa i dag?

Vi har Danmarks bredeste sortiment udi argentinsk vin (med vine på bonarda, nebbiolo, sangiovese, cabernet franc, viognier og pinot grigio plus de øvrige mere gængse druer) og vi arbejder løbende på at udvide det, og det er bl.a. en medvirkende årsag til vores tilbagevende besøg til landet og vingårdene. Dertil kommer det repræsentative udvalg af vine fra den øvrige del af verden, hvor vi har suppleret med mineralske rieling'er, skarpe grüner veltlinere, sprøde chablis'er, varmblode rhônske vine etc. Vi har Bordeaux'er, Sydafrikanere, de sirlige Bourgogner, klassiske Rioja'er, portugisere, New Zealændere + meget mere.

Åbningstider

Mandag
Lukket
Tirsdag
10:00 - 16:30
Onsdag
10:00 - 16:30
Torsdag
10:00 - 16:30
Fredag
10:00 - 18:00
Lørdag
10:00 - 15:00
Søndag
Lukket

Lokation

Istedgade 61, 1650 KøbenhavnRutevejledning

Mere Information

Arbejder du for Malbeck?

Få adgang til profilen, administrer begivenheder, information og en masse andre ting