GoTaste logo GoTaste

Lørdag d. 07. september, 2019

Italiensk Vin Masterclass

Afholdes af Beviamo Winebar

Skal du med? DKK 500,00

Find billet

Detaljer

Kære vin venner, 

vi er glade for nu at kunne invitere dig til at deltage i vores Italienske Vin Masterclass's i samarbejde med 2 italienske sommeliere, nemlig Marco Metri & Francesco Sciarpati.

Over 6 spændende lørdage eftermiddage dykker vi ned i den fantastiske italienske vin verden. Vi har specielt udvalgt  Abruzzo, Friuli, Piemonte, Toscana, Sicilien & Veneto som regioner. Du vil på vores Masterclass's få en masse grundviden om vin. Derudover vil du lære en masse om de enkelte regioner og de forskellige vindistrikter som vi kommer til at arbejde med.

Der vil være fokus på mindre producenter og en god blanding af kendte og mindre kendte lokale druesorter. På hver Masterclass vil du skulle smage på 6 forskellige vine og i slutningen af hver Masterclass vil der være en lille uformel hyggelig blindsmagning for at teste om du har lært noget. Alle kan deltage – eneste kriterie er at du kan lide vin. 

Hver Masterclass varer 2 ½  time og vil foregå lørdag eftermiddag fra 16-18.30.  

Vi starter d. 27.4 og de efterfølgende Masterclasses vil foregå:
d. 18.5, d. 8/6, d. 7/9 & d. 28/9 (vi serverer lidt brød, italienske pølser, ost & vand til hver Masterclass). 

Pris pr. Masterclass er kr. 500,- pr. person. Hvis du tilmelder dig til hele Masterclass forløbet, er den sidste Masterclass gratis. Der er kun plads til 14 heldige personer, så skynd dig at tilmelde dig ved at ringe på telefon: 2734 2224/6053 7677 eller send os en mail på [email protected] Du kan selvfølgelig også tilmelde dig i baren på Ndr. Frihavnsgade 58, 2100 Ø. 

*Tilmelding er bindende*

Information

Tidspunkt

Lørdag d. 07. september, 2019
-

Adresse

Nordre Frihavnsgade 58
2100 København Ø
Rutevejledning

Foreslåede begivenheder

Alle (0)