GoTaste logo GoTaste
Log ind Opret profil

Erik Sørensen Vin

Vinhandler

Opret profil og fortæl os om Erik Sørensen Vin

Ved at oprette en profil, kan du følge venner og eksperter og se stederne de anbefaler.

Anders February 16, 2020
Erik Sørensen Vin har givet mig en masse gode oplevelser til deres Blindsmagninger. Det er utrolig sjovt samt lærerigt at dyste i at gætte en ukendt vin.

Om Erik Sørensen Vin

Kig indenfor i vores butik i Hellerup

Kig forbi vores butik og dvæl ved det store udvalg. Få en snak med vores engagerede medarbejdere, smag et glas og vælg præcis de vine, der passer til formålet.

Gå selv på opdagelse på hylderne

I vores butik i Hellerup finder du et stort udvalg af vine i alle prisklasser. Som udgangspunkt finder du de samme vine i butikken som her på webshoppen. Der vil yderligere være mulighed for at finde vine i ældre årgange i butikken.

Stort udvalg af vin, vingaver, chokolade og delikatesser

Vores meget kompetente medarbejdere i butikken hjælper både med at finde den rette vin til maden, at sammensætte den rette vingave, at foreslå spændende vine til kælderen eller at finde den helt særlige flaske til en særlig anledning. Desuden vil du altid kunne smage et antal vine i butikken. Kig forbi. Du er velkommen!

Få hjælp til at vælge vinen

Hos Erik Sørensen Vin er butiksmedarbejderne alle passionerede omkring vin. Derfor oplever du en vidende og engageret betjening, der sikrer dig, at du finder den helt rette vin til formålet.

Bernstorffsvej 121
2900 Hellerup
København
Lukket ()
© 2020 GoTaste