GoTaste logo GoTaste
Log ind Opret profil

Kjær & Sommerfeldt

Vinhandler

Opret profil og fortæl os om Kjær & Sommerfeldt

Ved at oprette en profil, kan du følge venner og eksperter og se stederne de anbefaler.

Ingen har skrevet om Kjær & Sommerfeldt endnu.

Om Kjær & Sommerfeldt

Kjær & Sommerfeldt blev stiftet i 1875 af Charles Christian Kjær og Wilhelm Ferdinand Sommerfeldt. Strandgade 28 på Christianshavn dannede rammen de første år indtil man rykkede til Ved Stranden, for til sidst at rykke til Gammel Mønt 4 i 1928.

Kjær& Sommerfeldt er ikke bare Kongelig Hofleverandør men også Københavns ældste vinhandel. Det har kun været muligt ved at værne om traditionen og være på forkant med udviklingen. Det er en dynamisk og kundeorienteret virksomhed, hvor mere end 140 års erfaring kombineret med høje krav til kvalitet og service har skabt stor tillid hos både leverandører og kunder. Kjær & Sommerfeldt er en af landets mest betydningsfulde leverandører til hotel & restaurations-sektoren og erhvervslivet og leverer vin til mere end 1.200 virksomheder og 1.500 hoteller, restauranter og caféer.

Virksomheden er i dag en moderne virksomhed – men den har valgt at fastholde de traditioner, der har kendetegnet Kjær & Sommerfeldt gennem alle årene. Den oprindelige butik fremstår stort set uforandret siden 1928, men bl.a. er cigarudsalget nu erstattet af en charmerende vinbar, hvor man kan vælge mellem mere end 800 forskellige flasker vin, og nyde vinen i de historiske og smukke lokaler.

Gammel Mønt 4
1117 København
Indre By
Lukket ()
© 2020 GoTaste