GoTaste logo GoTaste
Log ind Opret profil

Nebbiolo Winebar

Vinbar

Opret profil og fortæl os om Nebbiolo Winebar

Ved at oprette en profil, kan du følge venner og eksperter og se stederne de anbefaler.

Ingen har skrevet om Nebbiolo Winebar endnu.

Om Nebbiolo Winebar

Et stykke af Italien er flyttet ind i en smuk, fredet ejendom i det indre København.

Nebbiolo Winebar er det hyggelige, ukomplicerede mekka for vinelskere ”Vi vil drive en vinbar, som man gør i Nord-Italien. Det betyder f.eks., at du altid vil få lidt lækkert at spise når du bestiller et glas vin hos os. Italienerne kalder det for ”Stuzzichinier”. Små lækre antipasti lignende ting. Det er inkluderet i vores glas priser. Som i øvrigt for nemhedens skyld er inddelt i 3 pris grupper. Kr. 75 / kr. 100 / kr. 125. Vi har altid minimum 30 forskellige vine på glas.

Det betyder også, at der ikke er noget vinkort. “Vores tjenere er vinkortet”.

Sådan lyder budskabet fra Erik Bjørn, der sammen med en lille gruppe vinelskere har åbnet Nebbiolo Winebar. For dem er det afgørende, at være tro mod kulturen i det land, de alle elsker helt ud i støvlesnuden. Hvis man vil købe specialiteterne med hjem, er der desuden en lille købmandsforretning i vinbaren. Kæmpe skinker og pølser hænger fra loftet i de rustikke rum, der emmer af ’ambiente Italiano’. Når vi ikke har noget vinkort, så er det fordi, vi vil i dialog med vores gæster. Vi vil ikke være et sted, hvor folk bare vælger det De altid vælger. Spørg endelig! Hvad har du lyst til? Hvad kan du godt lide? Så skal vi nok guide dig.

“Vores personale er ikke vineksperter, men helt almindelige hyggelige typer, der elsker Italien” fortæller Erik Bjørn, der tidligere har været partner i en vinbar i den norditalienske by Acqui Terme. ”Det skal være hyggeligt og ukompliceret, for sådan er det i Italien.

Vi ønsker at drive et sted, der er baseret på kærlighed, passion og glæde. Et sted hvor folk kommer for at hygge sig. Et sted hvor folk hurtigt bliver venner af huset. Kort sagt et lille stykke Italien midt i København”!

“Vi har valgt navnet Nebbiolo fordi det er kongedruen i Italien. Anerkendt og respekteret af alle, Men også fordi den udspringer fra Piemonte som jo er der vores kærlighed først og fremmest ligger.

Hovedparten af vores vine kommer også fra den region og langt det meste er egen import udfra mottoet “piccoli produttori, grande vini, piccoli prezzi”, der på dansk betyder “små producenter, store vine, små priser”

St. Strandstræde 18
1255 København
Indre By
Lukket ()
© 2020 GoTaste